Ronaldo bättre än Messi

Friday, August 14, 2009
By Edwertz

ronaldokrossarmessi

På Madridgalictos.com har de gjort en jämförelse vems om är bäst av Ronaldo och Messi. Verkar vara en sund sajt som vet vad du pratar om.

Tags: , ,

3 Responses to “Ronaldo bättre än Messi”

 1. Toby

  Först vill jag hissa denna sida. Kommer att bli gôrskôj att följa den. Sedan är jag lite mer kritisk till att jämföra spelare. En inte helt lätt uppgift då det egentligen är att jämföra äpplen och päron. Men visst, vissa poänger har de ju även om det kan lukta en gnutta partiskhet, både från Madridgalaxen och från denna sajt. Ser fram emot fler inlägg.

  #8
 2. Edwertz

  Kul att du hittat till oss, och att du gillar sidan.
  Håller naturligtvis med dig i det mesta du skrev. Men om man omformulerar frågan och försöker vara opartisk så tror jag faktiskt att jag skulle välja Ronaldo. Han känns mer trolig att leverera.

  #9
 3. John

  Om vi gör samma undersökning på Barcas hemsida, tror du svaret blir detsamma? Ronaldo och Messi är väldigt olika i sitt spel, men där Argentinaren besitter ett bättre tekniskt kunnande. Ska man sätta det i paritet till Ronaldos “båda fötter” och frisparkar – då är det givetvis vanskligt att säga rent konkret vem som är den bästa fotbollsspelaren. Ronaldo betydde -ensam och som individuell spelare -mer för Man U, än vad Messi betyder för Barca. Det beror på att Messi är omgiven av minst två spelare som rankas topp fem i världen, den turen hade inte Ronaldo. Men att påstå att Ronaldo, med all säkerhet är bättre än Messi, är ett hån mot världsfotbollen. Tekniskt sett är Messi på en helt egen nivå. Han kan skapa ur ingenting mot vilket motstånd som helst och borde därför hållas som nummer ett. Att sedan rosa Ronaldos benägenhet att lägga sig så fort en motståndare är två meter ifrån honom, det, får mig att må illa.

  #10

@kommentatorerna på Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Sök

Öllistan

1. Christian Berglund (1)